Tarief

Voor het opvangen van uw kind hanteer ik de volgende tarieven:

Tarieven per 1 januari 2022

Dag-opvangNacht-opvang
Bij Annet€ 5,78n.v.t.
Andere locatien.v.t.n.v.t.

  • Het genoemde tarief is per kind per uur

  • Mijn kinderopvang is flexibel. Samen met u maken we opvangafspraken op maat en naar uw wens.

  • De dag-opvang is inclusief een broodmaaltijd, fruit en een tussendoortje

  • Luiers en flesvoeding dienen te worden meegegeven

  • Alleen dag-opvang op mijn eigen locatie, dus geen nacht-opvang en ook geen opvang op andere locaties.


Belastingen
U kunt mogelijk een deel van de kosten voor de kinderopvang vergoed krijgen via de belastingdienst. Ouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag als zowel het gastouderbureau als de gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK-register) geregistreerd staan. Gastouderopvang bij Annet is een geregistreerde gastouderopvang met eigen LRK registratienummer. U heeft dit LRK nummer in ieder geval nodig bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst.

Op de website van de Belastingdienst staat meer informatie over kinderopvangtoeslag onder de Wet Kinderopvang. Zo staat daar voor wie het bedoeld is, wanneer ouders er voor in aanmerking komen en hoe zij kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. 

De hoogte van de kinderopvangtoeslag is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van het inkomen van de ouders, de gezinssamenstelling en het aantal uren dat je opvang wilt afnemen. Wilt u weten hoeveel kinderopvangtoeslag je van de Belastingdienst mag verwachten? Neem dan contact op met de Belastingdienst of met de Belastingtelefoon (tel. 0800-0543) Op de website van de Belastingdienst kunt u ook een proefberekening maken.

Samenwerking
Gastouders zijn verplicht zich in te schrijven bij een geregistreerd gastouderbureau. Gastouderbureaus zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Een gastouderbureau is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gastouders, dit staat in de Wet Kinderopvang. Het bureau heeft de verplichting de gastouders te begeleiden en de kwaliteit controleren. Gastouders verzorgen de opvang van één of meerdere kinderen, en werken daarbij altijd via een gastouderbureau. Een gastouderbureau heeft een bemiddelende en begeleidende taak. Gastouderbureau’s zorgen o.a. voor een risico inventarisatie bij de gastouder, opstellen van contracten, kassiersfunctie/facturatie, evaluaties en begeleiding van de gastouder (o.a. opleidingen).

Ik doe (alleen) zaken via de volgende gastouderbureau’s:

Facturatie
Als u mijn diensten gaat afnemen dan krijgt u aan het eind van de maand een factuur van de afgenomen uren via het gastouderbureau. Het gastouderbureau brengt zelf ook kosten in rekening (ongeveer € 1,00 per uur) waardoor het uurtarief dat u aan het gastouderbureau betaalt hoger uitvalt dan mijn eigen tarief.

Openingstijden

DagVanTot
maandag06:4518:30
dinsdag06:4518:30
woensdag06:4518:30
donderdag06:4518:30
vrijdaggesloten
zaterdaggesloten
zondaggesloten