Gastouderopvang Bij Annet

Privacybeleid

Deze website wordt beheerd door Gastouderopvang Bij Annet te ’t Harde:

Officiele naamGastouderopvang Bij Annet
GastouderAnnet van Hulsteijn
AdresVale Ouwelaan 136
Postcode8084 JT
Plaats't Harde
Telefoon06 - 28 31 98 20
Kamer van Koophandel nummer73799025
Landelijk Register Kinderopvang LRK-nummer120834248

Als je gebruik maakt van deze website en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat je mogelijk gegevens bij ons achter. Bovendien kan de website een aantal soorten cookies op je computer achterlaten. De cookies worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw apparaat.

Hieronder kun je lezen welke gegevens deze website kan verzamelen, waarom dat gebeurt en wat er met die gegevens gebeurt. Ook kan je lezen welke cookies er gebruikt worden en waarom. Deze verklaring gaat over de gehele website: de verklaring geldt dus zowel voor bezoekers die artikelen lezen en bezoekers die berichten versturen via de website.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende je gebruik van deze website verzameld. Dit wordt gedaan door het gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën waarbij een klein tekstbestand bij jouw bezoek aan deze website naar je computer, tablet en/of mobiel wordt gestuurd en opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar deze website teruggestuurd worden. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit kan echter leiden tot een minder goede werking van deze website.

Op deze website worden cookies gebruikt om:

  1. functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);

Deze website maakt geen gebruik van:

  1. Cookies om het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  2. Cookies die deze website plaatst om het surfgedrag te monitoren over verschillende websites heen (eigen tracking cookies)
  3. Cookies die adverteerders plaatsen om het surfgedrag te monitoren over verschillende websites heen (third-party tracking cookies)
  4. Cookies van Google die gebruikt worden bij de Google Analytics dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

Let op: de privacy policy van derde partijen kan regelmatig wijzigen.

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Zo kunnen er, bijvoorbeeld, cookies worden gebruikt om lettertypes goed te renderen, om je gebruikssessie te kunnen onthouden op de webserver zodat je de website kunt bekijken, of om een zoekterm te onthouden waarop wordt gezocht binnen de website of een gekozen filter.
De volgende cookies worden gebruikt:

  1. Er wordt een cookie geplaatst om de voorkeur voor de mobiele site te registreren.

Sociale media cookies

Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code kunnen cookies worden geplaatst. Deze website heeft daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de betreffende diensten zoals Facebook en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook,etc. en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze partijen stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Verwijderen van cookies

Deze website maakt geen gebruik van permanente cookies. Alle cookies hebben een beperkte geldigheid. Sessie-cookies worden automatisch opgeruimd zodra de browser wordt gesloten, de overige cookies worden automatisch verwijderd zodra de geldigheidsduur is verlopen.

Veel cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt de cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt.

U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:
ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: Privacy op internet
Consumentenbond: Cookies verwijderen

Hoe komen wij aan jouw gegevens?

Als je gebruik maakt van deze website en andere producten en/of diensten, dan laat je soms persoonsgegevens bij ons achter.

Je laat op de volgende manieren je gegevens bij ons achter:

  1. ls je contact opneemt per e-mail, telefoon, webformulier of twitter – dan kan jouw contactgegevens opgeslagen worden en kunnen er aantekeningen van je vraag of mededeling worden bewaard.
  2. Er kan bijgehouden worden hoe je de website gebruikt en welke delen je bezoekt.

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

Gegevens worden bewaard met de volgende doelen, op basis van de overeenkomst die er met je is of na jouw toestemming:

  1. Het toezenden van informatie over afspraken en voortgang;
  2. Het toezenden van algemene informatie;

Welke gegevens bewaren wij van jou?

Als je gebruik maakt van de gastouder diensten worden de volgende gegevens bewaard:

  1. naam kind
  2. namen ouders
  3. adres
  4. postcode
  5. woonplaats
  6. telefoonnummers ouders
  7. email adressen ouders
  8. geboortedatum kind
  9. geslacht

Voor het indienen van vragen of verzoeken via het contactformulier worden de volgende gegevens bewaard:

  1. naam
  2. email adres

Hoe lang worden jouw gegevens bewaard?

Je gegevens worden bewaard voor zo lang als dat nodig is, om het doel waarvoor de persoonsgegevens verkregen zijn te vervullen:

  1. Gastouder dienst gegevens worden bewaard zolang je de dienst afneemt.
  2. Gegevens over bestellingen via de FanShop worden bewaard zolang het bestelproces loopt, dus totdat het product succesvol en naar tevredenheid is geleverd.
  3. Gegevens met betrekking tot vragen e.d. worden bewaard gedurende de afhandeling van het verzoek.

Hoe worden jouw gegevens bewaard?

Er worden passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw gegevens tegen te gaan. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Er wordt naar gestreefd om je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens om. Jouw gegevens worden nooit verkocht aan andere partijen. Jouw gegevens worden alleen aan derden verstrekt als dit absoluut nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting:

  1. Bij vragen worden jouw gegevens niet doorgegeven aan derden.

Voor zover wettelijk vereist worden de gegevens natuurlijk alleen gedeeld met jouw nadrukkelijke toestemming.

Alle derden met wie jouw gegevens worden gedeeld, zijn ook verplicht om jouw privacy te respecteren en zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens te houden. Zij moeten jouw gegevens ook beveiligd opslaan en verwerken.

Contact, mailing en reclame

Er worden geen commerciele uitingen naar jou uitgevoerd.

Geautomatiseerde besluitvorming

Er wordt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten genomen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Ben jij jonger dan 16 jaar?

Als je minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van een van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat je ouder(s) of je voogd deze verklaring leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat, zoals het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

Wil jij inzicht in jouw gegevens?

Je kunt altijd kosteloos inzicht krijgen in de gegevens die er over jou bewaard worden. Je kan en mag vragen om je gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. Om misbruik te voorkomen kan er daarbij gevraagd worden om je adequaat te identificeren. Op deze website vind je de contactgegevens.

Je kunt je ook richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je klachten hebt over de manier waarop deze website met jouw persoonsgegevens omgaat.

Contactgegevens

De website en de persoonsgegevens die je hier achterlaat worden beheerd door Gastouderopvang Bij Annet. Voor vragen en opmerkingen over deze Privacy- en cookieverklaring kun je altijd contact opnemen via het contactformulier op de website.

Websites van derden

Deze Privacy-en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

Gastouderopvang Bij Annet behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy- en cookieverklaring. Het verdient daarom aanbeveling om deze verklaring regelmatig na te kijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.

Schuiven naar boven
Facebook
Facebook