Gastouderopvang Bij Annet

Mijn kleine lettertjes

Ik hanteer één tarief: 5,50 euro per uur voor dagopvang; dit is inclusief een broodmaaltijd, fruit en een tussendoortje. Luiers en flesvoeding dienen wel te worden meegegeven. Ik doe geen nachtopvang of opvang aan huis.

U kunt mogelijk een deel van de kosten voor de kinderopvang vergoed krijgen via de belastingdienst. Ouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag als zowel het gastouderbureau als de gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK-register) geregistreerd staan. In mijn contactgegevens staat mijn eigen registratienummer van het LRK.

Op de website van de Belastingdienst staat meer informatie over kinderopvangtoeslag onder de Wet Kinderopvang. Zo staat daar voor wie het bedoeld is, wanneer ouders er voor in aanmerking komen en hoe zij kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. 

De hoogte van de kinderopvangtoeslag is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van het inkomen van de ouders, de gezinssamenstelling en het aantal uren dat je opvang wilt afnemen. Wilt u weten hoeveel kinderopvangtoeslag je van de Belastingdienst mag verwachten? Neem dan contact op met de Belastingdienst of met de Belastingtelefoon (tel. 0800-0543) Op de website van de Belastingdienst kunt u ook een proefberekening maken.

U krijgt een factuur van de opvang via het gastouderbureau. Het gastouderbureau brengt zelf ook kosten in rekening waardoor het uurtarief dat u aan het gastouderbureau betaalt hoger uitvalt dan mijn tarief.

Ik doe zaken via de volgende gastouderbureau’s:

Schuiven naar boven
Facebook
Facebook